Τετάρτη, 16 Ιανουαρίου 2013

Απαραίτητα πινέλα για μακιγίαζ ! !

Γεια σας παιδεία,

Mετά από πολύ σκέψη βρήκα ένα ενδιαφέρον άρθρο που θα σας κάνω αλλά πριν από αυτό ήθελα να σας ρωτήσω μήπως ξέρετε καμία ωραία καινούργια ταινία ? Αν ναι παίστε μου πιο κάτω.
Λοιπών το θέμα που θα σας μιλήσω πιο κάτω είναι για το πια πινέλα και εργαλεία θα σας βοηθήσουν να έχετε πιο εύκολο και αποτελεσματικό μακιγιάζ . Ίσως μου πείτε πως για να τα αποκτήσετε χρειάζονται πολλά χρήματα ή πως δεν είναι τόσο απαραίτητα εφόσον εσείς δεν τα χρησιμοποιείται ποτέ . Και όμως μπορείτε να τα βρείτε σε τιμές από 1-3 ευρώ στα jumbo και 10-15 ευρώ ολόκληρα σετ στo ebay Επιπρόσθετα όπως σας είπα πολλές από εσάς σίγουρα δεν χρησιμοποιείται τόσα πινέλα για το μακιγιάζ σας παρόλα αυτά οι ειδικοί προτείνουν να βαφόμαστε μέσα από αυτά και έχω να ομολογήσω πως έχουν πιο όμορφο αποτέλεσμα αν διαφωνείτε περιμένω την άποψη σας.


Ας ξεκινήσουμε λοιπών:  1. Πινέλο βάσης -Χρησιμοποιείται για να απλώνουμε το makeup.(Προαιρετικό,όχι πάντα απαραίτητο).
  2. Πινέλο πούδρας-Είναι μεγάλο και χνουδωτό με μακριές τρίχες για να απλώνει ομοιόμορφα την πούδρα. Επιλέξτε ένα μεσαίου μεγέθους με ημίσκληρες τρίχες. Προσέχουμε επίσης και με αυτό το πινέλο να φυσάμε την περισσευούμενη ποσότητα σκόνης γι' αυτό δεν πρέπει να είναι πολύ χαλαρό. 
  3. Πινέλο ρουζ-Έχει μικρότερο μέγεθος από της πούδρας αλλά παρόλα αυτά το ίδιο σχήμα.
  4. Πινέλο για κονσίλερ-Είναι ένα πινέλο με άκαμπτες και σκληρές τρίχες που το χρησιμοποιούμε κάτω από τα μάτια για να καλύψει τους μαύρους κύκλους ή για να τα φωτίσει.
  5. Πινέλα σκιών-Είναι συνήθως 2 ή 3 ένα παχύ για να μπορούμε τα χρώματα , ένα πιο μικρό για πιο προσεγμένη εφαρμογή και ένα πολύ μικρό για τις λεπτομέρειες.Εκτός και αν προτιμάτε τα σπογγώδεις που υπάρχουν και στις σκιές για πιο έντονο αποτέλεσμα .
  6. Πινέλο για χείλη- Είναι μικρό και επίπεδο και λίγο μυτερό για να μπορείτε να κάνετε και το περίγραμμα σας . (tips= με τον τρόπο αυτό πετυχαίνουμε να κάνουμε και διάφορους τόνους από το ίδιο κραγιόν)
  7. Πινέλο για άκρες-Είναι ένα πινέλο που ακολουθεί την καμπύλη των ζυγωματικών και χρησιμοποιείται για να τονίζει τις γωνίες του προσώπου μας.
  8. Πινέλο για eyeliner-Για όσες από εσάς χρησιμοποιείτε eyeliner που δεν έχουν δικό του πινελάκι ή οτιδήποτε άλλο.Είναι μυτερό , λεπτό και σφικτό για να μην χαλάει την γραμμή για μπορεί να λειτουργεί για τον σκοπό μας.
  9. Πινέλο βεντάλια-Είναι το πιο μεγάλο πινέλο από τα άλλα και το πιο φαρδύ που είναι για την απομάκρυνση της περιττής ποσότητας πούδρας και σκιάς ματιών.
  • Μία εικόνα που βρήκα για να πάρετε μια ιδέα για μερικά από τα πιο πάνω πινέλα που σας περιγράφω.Λοιπών ελπίζω να σας βοήθησε το post μου αρκετα ..
Φιλιαα :))

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου