Σάββατο 29 Ιουνίου 2013

Tag:Τα Χρώματα του Ουράνιου Τόξου

Γεια σας κορίτσια μου,

Όπως σας είχα πει κορίτσια μου θα ανέβαζα κάτι στο Blog και μάλιστα κάτι πολύ διασκεδαστικό για μένα ένα Tag !!! Με ευκαιρία το Tag που έκανε η Βίκυ που σας προτείνω να δείτε την σελίδα της στο Facebook https://www.facebook.com/BeautyAndTheFoodBeast  και το Blog της που είναι πολύ ωραία να με και εγώ με το Tag ''Τα Χρώματα του Ουράνιου Τόξου''.Στο tag αυτό πρέπει για το κάθε χρώμα που έχει το ουράνιο τόξο να σας δείξω προϊόντα μαιγίαζ ή περιποίησης που έχω στην διάθεση μου... 

Τα χρώματα του ουράνιου τόξου:

*Και επειδή αγαπώ και το ροζ το έχω προσθέσει και εκείνο!!!

Kaι αυτό το δικό μου ουράνιο τόξο:

Ας ξεκινήσουμε:

Κόκκινο:
Το πρώτο χρωματάκι είναι ένα λατρεμένο χρώμα σε όλες μας και γι'αυτό δεν μπορούσα να βγάλω μόνο ένα.Έτσι λοιπών το ένα είναι ένα κοκκινάδι από την FM στην απόχρωση Hot Red.Έχει αρκετή διάρκεια,δεν είναι  ενυδατικό γι' αυτό είναι καλύτερα πριν να βάζουμε ένα lip palm αλλά είναι πολύ σταθερό.
Το δεύτερο είναι ένα lip gloss από την σειρά MCBASICS,δεν έχει μεγάλη διαρκεί αλλά κάνει τέλειο αποτέλεσμα όταν το βάλουμε πάνω από ένα κόκκινο κοκκινάδι,κάνει τα χείλη πολύ ζουμερά και εντυπωσιακά.Γιατί όταν το βάζω μόνο του δεν έχει ιδιαίτερα ωραίο και έντονο αποτέλεσμα.
Πορτοκαλί:
Το τρίτο προϊόν είναι ένα κοκκινάδι Chanel στην απόχρωση 44,είναι το αγαπημένο μου το τελευταίο διάστημα γιατί κάτι έχω πάθει μα τα πορτοκαλί και κοραλί χρωματάκια.Έχει πολύ ωραίο άρωμα που με εντυπωσίασε,πάρα πολύ  καλή διάρκεια και ένα πολύ έντονο αποτέλεσμα από την πρώτη στρώση του.Εύχομαι να μπορώ να το ξανά πάρω γιατί όπως ξέρουμε τα προϊόντα Chanel έχουν πολύ τσιμπημένες τιμές.
Το τέταρτο είναι ένα μολύβάκι για τα χείλι και για τα μάτια της εταιρίας Glamorous στην απόχρωση 44.Αν και γράφει πως είναι αδιάβροχο δεν είναι καθόλου αλλά δεν με ενοχλεί καθόλου γιατί το αγάπησα για το χρώματακι του και να το συνδυάζω με το κοκκινάδι από πάνω.Πολύ καλή απόδοση και σταθερότητα.Ααα ακόμη κάτι που μου άρεσε είναι ότι έχει στην άκρη του μια ξυστρούλα για το μολυβάκι πολύ βολικό. 
Κίτρινο:
Το πέμπτο προϊόν είναι ένα Conditioner για βαμμένα μαλλία της L'oreal.Λέει πως είναι για άγρια μαλλιά που σπάνε ιδανικό για τα μαλλιά μου.Πράγματι τα μαλλιά μου μετά το λούσιμο δεν είναι άγρια όσο άλλες φορές και χτενίζονταν πολύ εύκολα.Δεν μπορώ να πω πως αναδρόμησε τις τρίχες γιατί δεν πιστεύω κιόλας ότι υπάρχει conditioner που να μπορεί να το κάνει.Άλλα μου άρεσε πολύ και αφήνει ένα πολύ ωραίο άρωμα στα μαλλιά.
Πρασινάκι:
Το έκτο προϊόν είναι μια ενυδατική λοσιόν της Garnier που ονομάζεται "Εντατική φροντίδα 7 ημερών",περιέχει Aloe Vera η συγκεκριμένη που έχω και είναι για κανονικές επιδερμίδες. Κάνει την επιδερμίδα απαλή και νιώθεις μία φρεσκάδα εγώ την χρησιμοποιώ πάντα μετά το μπάνιο και το δέρμα μου γίνετε υπέροχο ..
Mπλέ:
Το έβδομο προϊόν είναι ένα ζελ καθαρισμού της ISEREE και είναι για κανονικές επιδερμίδες.Καθαρίζει σε βάθος την επιδερμίδα μου και αφήνει μια αίσθηση δροσιάς και απαλότητα στο πρόσωπο.Το μόνο κακό είναι ότι έχει μυρωδιά σαπουνιού που δεν μαρέσει και ότι δύσκολα κάνει σαπουνάδα.
Indigo:
Το όγδοο προϊόν είναι ένα scrub της Gohnson το Clean & Clean .Μου άρεσε πάρα πολύ γιατί έχει πολλούς μικρόκοκκους που βοηθάνε στην απομάκρυνση των νεκρών κυττάρων που φράζουν τους πόρους μας.Μετά την πρώτη χρήση είναι η αλήθεια πως είδα να αφαιρείτε η βρωμιά,η λιπαρότητα του προσώπου μου και επιπρόσθετα τα μαύρα στίγματα ήταν λιγότερα αλλά όχι από την πρώτη χρήση που γράφει αλλά μετά από 2-3 χρήσης του.Τέλος εάν και είναι scrub λέει πως λόγο των καταπραϋντικά συστατικά του μπορεί να χρησιμοποιείτε καθημερινά χωρίς να ξεραίνει το δέρμα μου και έτσι επιτυγχάνω και καθαρισμό και απολέπιση μαζί.Το μόνο μειονέκτημα που του βρήκα είναι η μυρωδιά του που είναι σχετικά άσχημη.
Λιλά:
Δυσκολεύτηκα πολύ να βρω κάτι με το χρωματάκι αυτό αλλά νομίζω βρήκα κάτι που είναι πολύ κοντά του.Είναι ένα άρωμα της Givenchy το Play.Είναι ένα υπέροχο άρωμα από τα αγαπημένα μου και το συστήνω ανεπιφύλακτα.
Ροζάκι:
Το ένατο προϊόν είναι ένα ρουζ  Diego Dalla Palma στην απόχρωση 09 που είναι ένα απαλό και πολύ ζωντανό ροζ.Ιδικά για της πρωινές μου εξόδους προσφέρει ένα πολύ απαλό και υγιές αποτέλεσμα.
Και γιατί και το ροζάκι είναι ένα λατρεμένο χρωματάκι πως γίνεται να διάλεγα μόνο ένα.Είναι ένα απαλό ροζ μανό της Glane στην απόχρωση 14.Χρειάζετε 2 στρώσης για να έχουμε το τέλειο αποτέλεσμα και έχει αρκετή διάρκεια μέχρι και 5 μέρες χωρίς να χαλάσει καθόλου.
Πολύχρωμο:
Και τέλος είναι μια παλέτα της Oriflame η οποία έχει 5 κρεμώδης σκιές που εγώ της χρησιμοποιώ για βάση στο μακιγιάζ που θα κάνω στα μάτια μου.Πολύ ωραία χρωματάκια,καλή απόδοση και δεν χρειάζεται πολύ ποσότητα σε κάθε χρήση ακόμη και για να καλύπτει ολόκληρο το μάτι.

Ελπίζω να σας άρεσε και περιμένω τα σχόλια σας...
Φιλλίααα !!!

6 σχόλια:

  1. axxxx s'euxaristw polu Anastasia mou gia tin anafora!!
    teleiaaaa ola!!!!! :D
    eidika to kragion (xereis exw latreia me kragion) kai i paleta!ta xrwmata fainontai super!!!! (ps kai to kragion kai to moluvi exoun apoxrwsi 44???WOW)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Tipota kali mou kai euxaristw poli gia ta kala sou logia !!!:)
      Ne kai ta dio einai stin idia apoxrosi..

      Διαγραφή