Τετάρτη 5 Ιουνίου 2013

Αγαπημένα Μαΐου !!!

Γεια σας κορίτσια ,

Πώς σας βρίσκω ? Σήμερα αν και άργησα λιγάκη είπα να κάνω τα αγαπημένα του μήνα που μας πέρασε. :) Ας αρχίσουμε λοιπών:

Προϊόντα περιποίησης που χρησιμοποίησα περισσότερο :


1ο προϊόν : To scrub το Clean & Clean της Gohnson.Μου άρεσε πάρα πολύ γιατί έχει πολλούς μικρόκοκκους που βοηθάνε στην απομάκρυνση των νεκρών κυττάρων που φράζουν τους πόρους μας.Μετά την πρώτη χρήση είναι η αλήθεια πως είδα να αφαιρείτε η βρωμιά,η λιπαρότητα του προσώπου μου και επιπρόσθετα τα μαύρα στίγματα ήταν λιγότερα αλλά όχι από την πρώτη χρήση που γράφει αλλά μετά από 2-3 χρήσης του.Τέλος εάν και είναι scrub λέει πως λόγο των καταπραϋντικά συστατικά του μπορεί να χρησιμοποιείτε καθημερινά χωρίς να ξεραίνει το δέρμα μου και έτσι επιτυγχάνω και καθαρισμό και απολέπιση μαζί.Το μόνο μειονέκτημα που του βρήκα είναι η μυρωδιά του που είναι λίγο άσχημη για μένα .. 

2ο προϊόν : Το αφρόλουτρο Aromatics του Papoutsani.Περιέχει βανίλια&περγαμόντο,η μυρωδιά του είναι ΥΠΕΡΟΧΗΗ δεν νομίζω πως θα το αντικαταστήσω εύκολα με άλλο γιατί από τον καιρό που το ανακάλυψα το έχω λατρέψει.Η τιμή του είναι λίγο ακριβή για αφρόλουτρο από τα προηγούμενα μου που είχα συνηθίσει είναι γύρω στα 4,50 ευρώ 500 ml όμως είχα την ευκαιρία αυτές τις μέρες να το έχει 1+1 δωρεάν και πήρα περισσότερα για να έχω στην άκρη.. :) Τέλος περιέχει βιταμίνη Ε η οποία έχει αντιοξειδωτικές και αντιγηραντικές ιδιότητες.

3ο προϊόν: Η ενυδατική λοσιόν της Garnier που ονομάζεται "Εντατική φροντίδα 7 ημερών",περιέχει Aloe Vera η συγκεκριμένη που έχω και είναι για κανονικές επιδερμίδες. Κάνει την επιδερμίδα απαλή και νιώθεις μία φρεσκάδα εγώ την χρησιμοποιώ πάντα μετά το μπάνιο και το δέρμα μου γίνετε υπέροχο ..

4ο προϊόν: Για το ντεμακιγιάζ μου χρησιμοποίησα περισσότερο τα μαντηλάκια της Gohnson's που είναι για κανονική και μικτή επιδερμίδα.Δεν μπορώ να πω πως έμεινα ιδιαίτερα ικανοποιημένη απλά τα χρησιμοποιούσα για να τα τελειώσω.Η τιμή του είναι γύρω στα 4 ευρώ και περιέχουν 25 μαντηλάκια. Έτυχε και τα πήρα γιατί τα είχε προσφορά 1+1 γιατί για μαντηλάκια δεν θα έδινα 4 ευρώ είναι η αλήθεια.Αφαιρούν πολύ καλά το μακιγιάζ αλλά αυτό που δεν μου άρεσε καθόλου είναι πως γράφει πως είναι για κανονικές και μικτές επιδερμίδες αλλά είναι υπερβολικά λιπαρά.Δηλαδή παρόλο που μετά το καθάρισμα εγώ συνήθως πλένω το πρόσωπο μου σε αυτή την περίπτωση είσαι υποχρεωμένος να το κάνεις για να φύγει όλη αυτή γη λιπαρότητα.Δεν θα τα ξανά πάρω δυστυχώς =/ ..

5ο προϊόν : Είναι το Gloss Spray της Pantene που είναι για normal-thick hair.Έψαχνα ένα προϊόν για να προστατεύει τα μαλλιά μου από την θερμοκρασία και το βρήκα τυχαία αυτό στο supermarket.Είναι ένα πολύ καλό spray , καταρχάς έχει πολύ ωραία μυρωδιά και πράγματι μετά από πολλές χρήσης του έβλεπα τα μαλλιά μου σε πολύ καλύτερη κατάσταση μετά από την χρήση του πιστολάκι και το σίδερο μαλλιών μου.Σίγουρα θα το ξανά πάρω γιατί περιέχει 150 ml δεν χρειάζεται πολύ ποσότητα σε κάθε χρήση και κοστίζει γύρω στα 3 ευρώ.

Τώρα πάμε στα προϊόντα μακιγιάζ που χρησιμοποίησα περισσότερο:


1o προϊόν : Για make up χρησιμοποίησα την γνωστή μας BB Cream της Garnier.Δεν θα σας πώ πολλά γνωρίζεται την άποψη μου για αυτή είναι από τις αγαπημένες μου BB Creams και έχω κάνει haul για αυτή για να δείτε την γνώμη μου πάνω σε αυτή.

2ο προϊόν: H πούδρα που χρησιμοποιώ εδώ και πολύ καιρό είναι της MAC από την σειρά Mineralize Skinfinish Natural στην απόχρωση Medium Plus.Είναι μια από της αγαπημένες μου πούδρες.Αφήνει υπέροχο αποτέλεσμα και έχει πολύ ωραία κάλυψη.Το μόνο που με στεναχωρεί είναι πως κοστίζει 30 ευρώ και η αλήθεια να λέγεται για μένα τουλάχιστον είναι υπερβολική τιμή για μία πούδρα και γιαυτό δεν ξέρω αν θα μπορώ να έχω την ευκαιρία να την ξανά πάρω.

3ο προϊόν: Για ρουζ χρησιμοποίησα του Diego Dalla Palma στην απόχρωση 09 που είναι ένα απαλό και πολύ ωραίο ζωντανό ροζ.Ιδικά για της πρωινές μου εξόδους προσφέρει ένα πολύ απαλό και υγιές αποτέλεσμα.Κάνει γύρα στα 20 ευρώ και επειδή τα ρουζ μου διαρκούν για πολλούς μήνες πιστεύω είναι πολύ καλή η τιμή του.

 4ο προϊόν: Είναι η αδιάβροχη μάσκαρα Chanel το νούμερο 10.Είναι η αγαπημένη μου μάσκαρα κάνει πολύ έντονες τις βλεφαρίδες μου και αρκετά μαύρες.Δεν προσφέρει ιδιαίτερο μάκρος αλλά τις προτιμώ έτσι εγώ. Και επειδή οι βλεφαρίδες μου είναι πολύ άγριες, κάποιες πολύ ενωμένες άλλες όχι είναι η μόνη που τις έκανε να φαίνονται ομοιόμορφες χάρης το βουρτσάκι της.Δεν γνωρίζω την τιμή της γιατί μου την είχαν κάνει δώρο αλλά θα το κοιτάξω όταν την τελειώσω και ελπίζω να μπορώ να την πάρω.

5ο προϊόν: Tα κραγιόν που χρησιμοποίησα περισσότερα ήταν αυτά τα 3.Αρχικά το πορτοκαλί της Chanel στην απόχρωση 44 , δεν αφήνει ματ αποτέλεσμα αλλά είναι καταπληκτικό κοκκινάδι και πιστεύω ταιριάζει σε όλες τις κοπέλες.Μετά έχουμε το μπεζ κοκκινάδι της Bourjois στην απόχρωση 03 είναι το αγαπημένο κοκκινάδι μου όλων των εποχών πιστεύω και είναι το πρώτο που σε χρόνο ρεκόρ φτάνω να το τελειώσω.Είναι ένα απαλό χρώμα που ταιριάζει σίγουρα σε όλες τις κοπέλες και σχεδόν σε όλα τα μακιγιάζ όταν δεν θέλουμε έντονα χείλη.Το χρησιμοποιώ σχεδόν καθημερινά για της πρωινές μου εξόδους.Και αν δεν κάνω λάθος ήταν γύρω στα 5 ευρώ.. :)) Και τέλος έχω 2 κραγιόν και lip gloss απομίμηση της mac που πήρα από το ebay αλλά που αγαπώ πολύ ήταν γύρα στα 1,5 ευρώ και αφήνουν ένα υπέροχο αποτέλεσμα.Το ένα είναι ένα απαλό ροζ και το άλλο ένα έντονο μοβ-ροζ χρωματάκι που μου άρεσε φανταστικά.Αφαιρούνται πολύ εύκολα και γίνονται πολύ ζουμερά τα χείλη όταν βάλω από πάνω και το lip gloss του.

6ο προϊόν: Είναι το μανό της Victoria απο τα jumbo που κοστίζει 1,99 ευρώ.Είναι ένα πολύ όμορφο κοραλοπορτοκαλί χρωματάκι που είναι ότι πρέπει για το καλοκαιράκι.

Λοιπών φτάσαμε στο τέλος ελπίζω να σας άρεσε και περιμένω να μου πείτε αν θέλετε να κάνω και άλλα..
Φιλιά όμορφες :)

2 σχόλια:

  1. agapw tin mineralize skinfinish!!!!!!! :D
    polu wraia agapimena!
    8a xarw polu na se dw kai sto blog mou! :D

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστώ πολύ καλή μου.
      Πράγματι είναι υπέροχη πόυδρα.
      Και βέβαια θα επισκεπτώ το blog σου !!!
      :)

      Διαγραφή