Σάββατο 20 Ιουλίου 2013

Tag:This or that !!! :)

Γεια σας κορίτσια μου,

Σήμερα είδα ένα πολύ ωραίο βιδεάκι της Αναστασίας (το κανάλι της είναι αυτό http://www.youtube.com/user/funtabulousTK/videos ) που έχει κάνει αυτό το tag στο οποίο θα πρέπει να διαλέγω ανάμεσα από 2 πράγματα σε θέματα μακιγιάζ,ομορφιάς,μαλλιά,μόδα και διάφορα.
Για να το κάνω ακόμη πιο ενδιαφέρον θα κάνω μια παραλλαγή και για κάθε απάντηση στην κατηγορία του μακιγιάζ και σώμα θα δείχνω και το ανάλογο προϊόν που έχω στην διάθεση μου για να έχει περισσότερο ενδιαφέρον.

Ας ξεκινήσουμε λοιπών:

Πρώτη κατηγορία μακιγιάζ:
  1. Ρουζ ή μπρόνζερ:Θα επιλέξω μπρόνζερ γιατί έχω και χάλκινο χρώμα μαλλιών και μου ταιριάζει πάρα πολύ από όσο μου λένε τουλάχιστον πάντα !!!! :)
  2. Lip Gloss ή κοκκινάδι:Θα διαλέξω κοκκινάδι γιατί προτιμώ κάτι πιο ματ και πιο σταθερό στα χείλι μου που φεύγει πιο δύσκολα και διαρκεί περισσότερο.
  3. Eye liner ή μάσκαρα:Εννοείτε μάσκαρα γιατί ένα μακιγιάζ μπορεί να είναι πολύ εντυπωσιακό και χωρίς Eye liner ενώ χωρίς μάσκαρα δεν γίνεται λες κάτι λύπη.Και εκτός αυτού εγώ δεν συνηθίζω να το βάζω και πρωί ή πολύ το καλοκαιράκι ενώ η μάσκαρα πάντα σταθερή αξία !!!
  4. Foundation ή concealer:Παρόλο που και το concealer μπορώ να πω είναι πολύ κατάλληλο για να κρύψουμε ατέλειες προτιμώ το Foundation και ιδικά τις bb cream τις οποίες δεν αλλάζω με τίποτα.
  5. Neutral ή color eye shadow:Εάν και μου αρέσουν πολύ τα μακιγιάζ με χρώματα για τον εαυτό μου συνήθως χρησιμοποιώ μόνο τις γήινες αποχρώσεις.
  6. Pressed ή loose eye shadows:Πάντα προτιμώ τις σκιές σε compact μορφή που είναι σταθερές και μπορείς να τις χρησιμοποίησης πολύ ευκολότερα από στις pressed οι οποίες σε λερώνουν πολύ εύκολα και αφήνουν στο πρόσωπο πολλά κατάλοιπα τους.
  7. Πινέλα ή σφουγγάρια:Όταν ήμουν πιο μικρή χρησιμοποιούσα τα σφουγγάρια αλλά μετά από μια χρήση πινέλου είδα την τεράστια διαφορά στο αποτέλεσμα και δεν τα αλλάζω με τίποτα.
Κατηγορία νύχια:
  1. Opi ή China Glaze:Έχω δοκιμάσει και τις δυο εταιρίες και δεν μπορώ να πω ότι μου άρεσε λιγότερο κάποια και οι δύο είναι του ίδιου επιπέδου αλλά στην τύχη θα διαλέξω China Glaze της οποίας έχω τα περισσότερα.
  2. Μακρυά ή κοντά:Παρόλο που λατρεύω τα μακρυά νύχια θα επιλέξω τα κοντά γιατί πάντα μου σπάνε και δεν αντέχω να βλέπω πιο διαφορετικό το ένα από το άλλο :(.
  3. Acrylic ή Natural :Έχω κάνει πάρα πολλές φορές ακριλικά αλλά θα επιλέξω τα φυσικά που αποφάσισα να κάνω και το τελευταίο διάστημα γιατί δεν αντέχω να βλέπω τα νύχια μου τόσο κατεστραμμένα όταν αφαιρώ το ακρυλικό.
  4. Ανοιχτόχρωμα ή σκουρόχρωμα: Αυτό είναι ανάλογα και με την εποχή αλλά προτιμώ περισσότερο τα ανοιχτόχρωμα.
  5. Λουλουδάκια ή όχι: Δεν μου αρέσουν και προτιμώ περισσότερο αν χρειαστεί να βάλω κάτι να είναι μικρές ασημένιες πετρούλες.
Κατηγορία σώμα:
  1. Perfume ή Body splash:Με τα χίλια αρώματα τα λατρέυωωωωω !!!
  2. Body lotion ή Body Butter:Προτιμώ την Body lotion που απλώνονται και απορροφούνται ευκολότερα.
  3.  Body Wash ή Soap:Λατρεύω τα αφρόλουτρο που κάνουνε και πολύ σαπουνάδα και γενικότερα η υγρή τους μορφή.
Κατηγορία μόδα:
  1. Jean ή Sweat Pants:Χωρίς αμφιβολία το Jean το οποίο μπορώ να το συνδυάσω έτσι που να πηγαίνει οπουδήποτε αντιθέτως τα  Sweat Pants δεν μου αρέσουν καθόλου.
  2. Μακρύ ή κοντό μανίκι:Προτιμώ τα μακρυά μανίκια όχι για ιδιαίτερο λόγο αλλά έτσι απλά εμφανισιακά μου αρέσει περισσότερο.
  3. Φόρεμα ή φούστα:Σίγουρα το φόρεμα , μου αρέσουν πάρα μα πάρα πολύ ενώ η φούστες δεν ξέρω δεν μου κάνουνε τόσο πολύ κλικ.
  4. Flip Flops ή σάνταλα:Σίγουρα τα σάνταλα,τα Flip Flops τα έχω μόνο για την θάλασσα όταν θέλω κάτι πιο απλό και σχετικά φτηνό γιατί θα λερωθεί ή θα καταστραφεί.Ενώ σάνταλα υπάρχουν σε τόσο υπέροχα σχέδια που μπορείς να τα βάλεις οπουδήποτε και να φαίνονται πολύ όμορφα.
  5. Καπέλο ή scarves:Μισώ τα καπέλα επάνω μου,δεν έχω ούτε ένα με αντίθεση με τα κασκόλ που έχω δεκάδες γιατί μου αρέσουν να τα συνδυάζω με το ντύσιμο μου.
  6.  Μικρά ή μεγάλα σκουλαρίκια:Επειδή έχω μακρυά μαλλιά προτιμώ τα μεγάλα σκουλαρίκια που θα φαίνονται κιόλας γιατί για να φανούν τα μικρά θα πρέπει να έχω τα μαλλιά μου πάνω κάτι που δεν μου αρέσει καθόλου.
  7. Βραχιόλι ή κολιέ:Εννοείτε κολιέ δεν μπορώ να βγω χωρίς να φοράω κάτι στον λαιμό μου και συνήθως είναι κάτι συμβολικό ή από ένα αγαπημένο μου πρόσωπο.Σε αντίθεση με τα βραχιόλια που μου αρέσουν πολύ και κάνω το λάθος να τα αγοράζω και να μην τα βάζω γιατί δεν μπορώ μετά από πολύ ώρα νιώθω στο χέρι μου  μια ενοχλητική αίσθηση και αναγκάζομαι να τα βγάζω ακόμη και στα ρολόγια.
  8. Ψηλά ή χαμηλά παπούτσια: Καθημερινά και τις περισσότερες φορές φοράω χαμηλά παπούτσια αλλά η αγάπη μου είναι τα ψηλοτάκουνα παπούτσια και γι' αυτό όποτε έχω βραδινή έξοδο δε χάνω την ευκαιρία να τα φορέσω !!!! :))
  9. Σακάκι ή μπουφάν:Σίγουρα το σακάκι γιατί το μπουφάν σε μετατρέπει αμέσως σε κάτι πιο αθλητικό στυλ.
Κατηγορία μαλλιών:
  1. Ίσια ή σγουρά:Αν και τα ίσια τα θεωρό πιο σέξι και συνηθίζω να τα κάνω κιόλας μου αρέσουν περισσότερο τα σγουρά και θεωρώ πως μας κάνει να φαινόμαστε πιο γλυκές.
  2. Κότσος ή ουρά:Προτιμώ τον κότσο όχι για κάποιο ιδιαίτερο λόγο.
  3. Τσιμπιδάκια ή μανταλάκια:Τα τσιμπιδάκια μου .
  4. Λάκ μαλλιών ή ζελέ:Την λάκ μαλλιών , το ζελέ δεν το χρησιμοποίησα ποτέ μου.
  5. Κοντά ή μακρυά :ΜΑΚΡΥΑΑΑ σίγουρα ακόμη μετανιώνω ένα διάστημα που τα έκοψα κοντά γιατί έχω και στρογγυλό πρόσωπο άσε χάλια.
  6. Ανοιχτό η σκούρο χρώμα μαλλί:Επειδή είμαι άσπρη προτιμώ τα ανοιχτά χρώματα στα μαλλιά μου τα οποία τονίζουν και πολύ τα μάτια μου.
  7. Αφέλειες πλάγια ή μπροστά:Αφέλειες πλάγια γιατί όπως είπα πριν για το σχήμα προσώπου που έχω δεν ταιριάζει εύκολα κάτι άλλο.
  8. Πάνω ή κάτω:ΚΑΤΩ εννοείτε σπάνια τα έχω πάνω,πρέπει να είμαι πολύ χάλια και να μην έχω καμία όρεξη για να τα κάνω πάνω γιατί δεν μου πάνε καθόλουυυ.

Κατηγορία γενικά:
  1. Βροχή ή ήλιος:Αγαπάω και τα δυο πολύ γιατί σου χαρίζουν υπέροχες αισθήσεις αλλά θα διαλέξω βροχούλα.
  2. Χειμώνας ή καλοκαίρι:Ακόμη μια δύσκολη ερώτηση γιατί όποτε έρχεται το ένα λέω πότε θα ρθει το άλλο και το αντίθετο αλλά θα επιλέξω καλοκαιράκι γιατί όσο νάνε δεν προσφέρει τόσα που προσφέρει ο χειμώνας.
  3. Φθινόπωρο ή άνοιξη:Αν και λατρεύω την εποχή που ανθίζουν τα λουλούδια θα διαλέξω το φθινόπωρο που είναι και τα γενέθλια μου.
  4. Σοκολάτα ή βανίλια:Ασυζήτητης σοκολάτα η βανίλια δεν μου αρέσει καθόλου ενώ η σοκολάτα είναι το πάθος μου.Πόσες lacta κλαίνε κάθε εβδομάδα αχχ.... <3
Αυτά λοιπών όμορφες μου εύχομαι να σας άρεσε πολύ και περιμένω τα σχόλια σας!!!
Φιλλιά!!!
:)












2 σχόλια:

  1. Ενδιαφερον tag, ισως το κανω και εγω!
    Ωραιες οι απαντησεις σου! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστώ πολύ ,χαίρομαι πολύ όταν σας αρέσουν και σου το συστήνω σίγουρα !!!! :)

      Διαγραφή